Wikipedia:Babel
id Pengguna ini memiliki pengetahuan sempurna bahasa Indonesia
map-bms-1 Pengguna kiye nduwe pemahaman dasar basa Banyumasan.
Golet panganggo miturut basa

Sugeng teka!

Jenenge nyong Naval Scene. Inyong nang Wikipédia Basa Banyumasan kiye tujuan utamae kanggo ngrewangi nyisipna interwiki nang English Wikipedia lan Wikipedia Bahasa Indonesia. Mangga deleng halaman nyong nang Wikipedia basa Indonesia. Naval wong ndi ya... Kesuwun yo kang,
Naval Scene

JendhélaBesut