Kroasia: Béda antarané révisi

24 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q224)
Tidak ada ringkasan suntingan
Tenger: Besutan punsel Besutan wèb punsèl
'''Kroasia''' Yakuweyakuwe negara nang benuaBenua eropa[[Eropa]].
 
{{rintisan}}