Béda antarané révisi "Cithakan:Base-stub"

18 bèt wis dibusak ,  11 taun kepungkur
tipo
(a)
 
(tipo)
=== Katrangan ===
 
Cithakan menikakiye sagedbisa didamel kagemdienggo ndhasari [[Wikipedia:TemplatKategori:Cithakan Wikipedia/Stubrintisan|cithakan-cithakan rintisan]] sanèsipunliyane.
 
* 1 = topik
211

besutan