Anggota Pras, Mangga Manjing nang Wikipédia Basa Banyumasan! Nang ngisor ana pranala-pranala (link) kanggo mbantu Anggota Wikipedia sing esih anyar:

Angger Rika wis rampung nulis pesen nang kaca dhiskusi kiye, mangga ngetik  : ~~~~ (tandha gelombang kaping papat). Muga-muga Rika seneng nang Wikipédia Basa Banyumasan kiye. Klilan!


Tidak berbahasa Banyumasan (don't speak Banyumasan)?


Mikhailov Kusserow 02:22, 27 Oktober 2008 (UTC)


Re:Mangga manjingBesut

Matur nuwun sanget Pak Pras :), mangga kita sesarengan sekedhik-sekedhik nyumbang wonten mriki. TracySurya 15:25, 13 Maret 2009 (UTC)