Béda antarané révisi "1549"

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:1549
c (bot Menambah: lv:1549. gads)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:1549)
[[vo:1549]]
[[war:1549]]
[[yo:1549]]
[[zh:1549年]]
[[zh-yue:1549年]]
15.464

besutan