Béda antarané révisi "1132"

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:1132
c (bot Menambah: ur:1132ء)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:1132)
[[vo:1132]]
[[war:1132]]
[[yo:1132]]
[[zh:1132年]]
[[zh-yue:1132年]]
15.356

besutan