Béda antarané révisi "1203"

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:1203
c (bot Menambah: ur:1203ء)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:1203)
[[vo:1203]]
[[war:1203]]
[[yo:1203]]
[[zea:1203]]
[[zh:1203年]]
15.473

besutan