1235: Béda antarané révisi

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:1235
c (bot Menambah: ur:1235ء)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:1235)
[[vo:1235]]
[[war:1235]]
[[yo:1235]]
[[zh:1235年]]
[[zh-yue:1235年]]
15.473

besutan