Béda antarané révisi "1569"

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:1569
c (bot Menambah: pnb:1569)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:1569)
[[vo:1569]]
[[war:1569]]
[[yo:1569]]
[[zh:1569年]]
[[zh-yue:1569年]]
15.464

besutan