Béda antarané révisi "1685"

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:1685
c (bot Menambah: vi:1685)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:1685)
[[wa:1685]]
[[war:1685]]
[[yo:1685]]
[[zh:1685年]]
[[zh-yue:1685年]]
15.466

besutan