Béda antarané révisi "388"

11 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:388
c (bot Menambah: vi:388)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:388)
[[vo:388]]
[[war:388]]
[[yo:388]]
[[zh:388年]]
15.464

besutan