Béda antarané révisi "707"

11 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:707
c (r2.7.1) (bot Menambah: ur:707ء)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:707)
[[vo:707]]
[[war:707]]
[[yo:707]]
[[zh:707年]]
[[zh-yue:707年]]
15.467

besutan