Béda antarané révisi "946"

11 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:946
c (bot Menambah: ur:946ء)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:946)
[[vo:946]]
[[war:946]]
[[yo:946]]
[[zh:946年]]
[[zh-yue:946年]]
15.464

besutan