Béda antarané révisi "986"

11 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:986
c (bot Menambah: ur:986ء)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:986)
[[vo:986]]
[[war:986]]
[[yo:986]]
[[zh:986年]]
[[zh-yue:986年]]
15.466

besutan