Tuduhaké menu pokok

Dhuwur laut kuwe rata-rata dhuwure siji panggon sekang laut. Kata 'rata-rata' kudu digunakna sebab laut sering obah-obah sing hubungane karo peristiwa pasang surut.

Dhuwure panggonan pegunungan, negara, lly, diwehi jeneng "nang dhuwur laut".