Tuduhaké menu pokok

Negara kuwe wilayah sing duwe kekuasaan politik, militer, ekonomi, sosial uga budayane sing kekuasaan kuwe diatur dening pemerentahan nang wilayah kuwe. Pengertian negara liyane uga ana ning umume meh pada karo pengertian nang dhuwur kuwe.

Syarat-SyaratBesut

Bagian-BagianBesut

Deleng UgaBesut


Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.