Crystal Clear action run.png Gerakibot (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng geraki (dopokan karo sing duwe).

Kiye dudu panganggo siluman.
Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.


This is an interwiki bot with a global bot status, operated by el:User:Geraki. It's primary task is propagating interwikis for new articles of el.wikipedia.