Crystal Clear action run.png JYBot (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng javadyou (dopokan karo sing duwe).

Kiye dudu panganggo siluman.
Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.


Javayou userpage on fa.wiki