Crystal Clear action run.png Kgsbot (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng Kiran Gopi (dopokan karo sing duwe).

Kiye dudu panganggo siluman.
Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.