Crystal Clear action run.png MahdiBot (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng Mahdiz (dopokan karo sing duwe).

Kiye dudu panganggo siluman.
Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.

map-bms:user:MahdiBot Owner: Mahdiz