Crystal Clear action run.png Muro Bot (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng Muro de Aguas (dopokan karo sing duwe).

Kiye dudu panganggo siluman.
Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.



Hi! I'm a bot operated by the user Muro de Aguas, who is a sysop of the Spanish Wikipedia. Report any errors here.