Crystal Clear action run.png Synthebot (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng Julian Mendez (dopokan karo sing duwe).

Kiye dudu panganggo siluman.
Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.