This is the user talk page of Meta:User talk:とある白い猫

Parembugan Naraguna:とある白い猫/map-bms

PostsBesut

Mangga ManjingBesut

Penganggo kiye agi sibuk   Silakan tulis pesan baru di sini

Anggota とある白い猫, Mangga Manjing nang Wikipédia Basa Banyumasan!

Nang ngisor ana pranala-pranala (link) kanggo mbantu Anggota Wikipedia sing esih anyar:

Angger Rika wis rampung nulis pesen nang kaca dhiskusi kiye, mangga ngetik ~~~~ (tandha gelombang kaping papat). Muga-muga Rika seneng nang Wikipédia Basa Banyumasan kiye. Klilan!

You don't speak Basa Banyumasan?

Mikhailov Kusserow 03:49, 3 September 2008 (UTC)