Wikipedia:Nyuwun gawèkaké akunBesut

Welcome to Wikipedia. We invite everyone to contribute constructively to our encyclopedia. However, creating pages with no encyclopedic meaning is not allowed. Thanks DARIO SEVERI (rembugan) 25 Juli 2018 08.55 (UTC)


Kiye kaca dhiskusi panganggo anonim sing durung nggawe akun lan ora nganggo akune, dadine kudu nganggo alamat IP-ne kanggo nggantini. Alamat IP kaya kiye bisa dienggo nang panganggo sing sejen. Angger panjenengan pancen panganggo anonim lan olih komentar-komentar miring, mangga nggawe akun utawa log mlebu supaya ora rancu karo panganggo anonim liane nang ngarep.