PrakataBesut

Penyakit menular kuwe makna sedehanane ialah penyakit sing bisa nularaken ming wong liya. Penyebab penyakit menular umume sekang virus, bakteri utawa parasit. Cara penularan penyakit menular umume sekang udara, kotoran, sentuhan langsung karo penderita juga liwat perantara kewan.

PencegahanBesut

Pencegahan sekang serangan penyakit menular umume ora patia angel sing utama ialah njaga kebersihan awak karo lingkungan. Salah siji pencegahan sing paling gampang ialah: wisuh disit sedurung madhang. Cara pencegahan liyane ialah karo Imunisasi.

Werna-Werna Penyakit MenularBesut

Deleng jugaBesut

  • [[Kesehhai

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.



mBalik ming:

Penyakit