Tuduhaké menu pokok

PrakataBesut

Penyakit kuwe maknane keadaan awak utawa tubuh uga pikiran sing ora normal sing marakna penderita ngerasa ora kepenak awak utawa pikiran. Elmu sing mempelajari masalah penyakit kiye yakuwe Patologi.

Jenis-JenisBesut

PengobatanBesut

Deleng UgaBesut


Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.


mBalik ming:

Biologi :