Planet cilik utawa planet kerdil/katai kuwe anane nang Sabuk Kuiper.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.

mBalik ming: Astronomi ; Benda astronomi