R. Sutedja

Komponis utawa pengarang lagu sekang Banyumas, sebrayan karo Gesang.

R. Sutedja lair 5 Oktober 1909, wafat 19 April 1960. Jeneng komponis kuwe diabadikan kanggo jeneng gedung kesenian nang dalan Gatot Soebroto (Pasar Manis), Purwokerto, jenenge Gedung Kesenian Sutedja Purwokerto.

Lagu-lagu ciptaan R. Sutedja antarane: