PrakataBesut

Senjata kuwe perangkat sing nggo mbunuh utawa minimal marakna luka, uga nggo ngancuraken sasaran militer mungsuh.

Senjata TajamBesut

Senjata ApiBesut

Kendaraan PerangBesut

Deleng UgaBesut


Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.