Senjata

PrakataBesut

Senjata kuwe perangkat sing nggo mbunuh utawa minimal marakna luka, uga nggo ngancuraken sasaran militer mungsuh.

Senjata TajamBesut

Senjata ApiBesut

Kendaraan PerangBesut

Deleng UgaBesut