PrakataBesut

Songgolangit kuwe salah siji lembaga pengobatan alternatif sing nganggo tenaga dalam jarak jauh. Pengobatan Songgolangit dipimpin nang Bapak Bambang Sudarnarko manggon nang Bekasi. Pak Bambang kuwe duwe murid akeh sing bisa pada ngobati. Nang songgolangit tenaga dalame dilatih nganggo pernapasan. Kabeh wong bisa nglatih tenaga dalam nganggo cara kiye, ora perlu nganggo zikir apa maning tapa. Kanggo sedulur Banyumasan kabeh sing duwe penyakit bisa njajal diobati nganggo terapi kiye.

EnggonBesut

Nek pengin nelpon bisa takon nang Wartel Asia nang Jl Gerilya No 90 Sampang Kabupaten Cilacap karo Hj Sri Kundari. Nek rika pada pengin diobati bisa nelpon langsung sekang wartel kuwe langsung diobati.

TelponBesut

Nomer sing bisa dihubungi kuwe 0815 99 45611. Nek ana telp sekang no (0282) 697097 karo (0282) 697096 bisa langsung dibantu ngilangnga penyakite ora ndadak ngenteni kesuwen. Pasiene ora perlu teka cukup sedulure bae bisa karo nggawa informasi sing nyebutna : Jeneng, Alamat karo penyakite.

Pranala JabaBesut


mBalik ming:

Pengobatan Tenaga Dalam ; Pengobatan Alternatif

Pengobatan Alternatif Maha Spiritual