Taman Pendidikan Al-Qur'an

Taman Pendidikan AlQur'an utawa nang masyarakat umum disebut TPA kuwe salah siji wujud lembaga pendidikan non formal sing biasane dianakna dening masyarakat dhewek.



Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.

mBalik ming: Pendidikan