PrakataBesut

Tembang kuwe rangkeyan syair nganggo irama sing wujude yakuwe swara penembang/penyanyi.

JenisBesut

Uga DelengBesut


Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.