Tuduhaké menu pokok
Kothak kiye conto kelir ungu.
 

Ungu kuwe kelire utawa warnane:


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.