Wikipedia:Penjalukan artikel

Gtk-redo-ltr.svg WP:NJALUK
Artikel sing dejaluk
Sugeng teka nang kaca penjalukan artikel Wikipedia!

Nang kaca kiye Rika teyeng njaluk digawekna artikel anyar sing durung ana nang Wikipedia basa Banyumasan.

Sedurung Rika njaluk

  • Goleti dhisit. Wikipedia kuwe jembar banget, goleti dhisit nggo mastikna nek artikel sing dejaluk pancen durung ana.
  • Goleti sepisan maning. Nek Wikipedia basa Banyumasan durung nduwe artikel kuwe, Rika teyeng nggoleti nang mesin pencari sing disenengi, terus Rika nidhokna maring kene ben temuane Rika teyeng ditambahna maring Wikipedia. Wikipedia basa sejene ndeyan uwis duwe artikel sing Rika kepengini, nek kaya kuwe, tulung dicantumna versi Wikipedia kuwe mau ben penerjemaeh Wikipedia teyeng nerjemahna kami dapat artikel sing dejaluk kuwe.
  • Kerjakna tugas atawa PR Rika dhewek. Wikipedia dudu panggonan nggo njaluk judul tugas akhir, skripsi, atawa mengerjakna PR-e Rika.
  • Aja dopokan nang kene. Kaca kiye nggo njaluk digawekna artikel. Nek kepengin dopokan apa takon bab artikel atawa Wikipedia, dopokane nang kaca dopokane artikel sing demaksud, atawa nang kaca Dopokan.

Cara njaluk artikel

  • Tulisna penjaluke Rika. Pilih baen subbagian sing pas (misale Budaya) lan tulisna penjaluke Rika nganggo format *[[Jeneng artikel]]. Nek ana, sertakna uga alamat situs liyane sing bisa dadi rujukan nggo gawe artikel mau.
  • Nek sumbere sekang Wikipedia basa sejen. Nek artikel sing dejaluk Rika uwis ana nang Wikipedia basa liyane, weneih pranala maring artikel kuwe mau, nganggo format *[[Jeneng artikel]] ([[:en:Jeneng artikel nang nggon liyane mau]]). Misale, *[[Cosmopolitan (majalah)]] ([[:en:Cosmopolitan (magazine)]]), kuwe hasile: Cosmopolitan (majalah) (en:Cosmopolitan (magazine)).
  • Aja nulis informasi pribadi. Aja nglebokna alamat email, alamat umah, apa maning nomor tilpun.
  • Sing sabar. Artikel sing dejaluk Rika ora bakal langsung metu, tulung sing sabar gole ngenteni jalaran artikel nang Wikipedia tuli digawe nang penyunting sukarela alias ora debayar.

deleng uga:


Agama lan KepercayaanEdit

KristenEdit

PaskahEdit

IslamEdit

BukuEdit

BudayaEdit

Sistem penulisanEdit

Film/SerialEdit

Genre filmEdit

DaftarEdit

Misteri dan alam gaibEdit

Makhluk hidupEdit

HewanEdit

IlmuEdit

AstronomiEdit

BiologiEdit

EkologiEdit

GeologiEdit

MatematikaEdit

EkonomiEdit

KedokteranEdit

THT Kesehatan Ibu & Bayi

HukumEdit

AkuntansiEdit

IndonesiaEdit

Tokoh kelahiran IndonesiaEdit

Tokoh sing wis ana nang Wikipedia basa Inggris, ningen durung ana nang Wikipedia basa Banyumasan.

Keturunan IndonesiaEdit

KendaraanEdit

OlahragaEdit

StadionEdit

OtomotifEdit

Cithakan:Col-3

Kelas-kelas balapanEdit

Tim balap GP2/GP3Edit

Cithakan:Col-3

Tim balap motorEdit

Tim balap IRLEdit

Tim reli WRCEdit

Tim balap NASCAREdit

Cithakan:Col-3

Tim balap lainnyaEdit

PariwisataEdit

Pariwisata di AsiaEdit

PeristiwaEdit

Indonesia

KependudukanEdit

PolitikEdit

PortalEdit

SeniEdit

MusikEdit

AlbumEdit

LaguEdit

Celine DionEdit
Mariah CareyEdit
HeartEdit
Guy SebastianEdit

SelenaEdit

American idolEdit

WikipediaEdit

TokohEdit

Cithakan:Col-3

IndonesiaEdit

Keluarga KeynesEdit

Raja TibetEdit

PetenisEdit

Raja BurmaEdit

PegolfEdit

Pemain sepak bolaEdit

Pemain sepak bola Hong KongEdit

Cithakan:Col-3

Aktor/AktrisEdit

BandEdit

PenyanyiEdit

Ibu lan Bapak Negara FilipinaEdit

Tokoh liyaneEdit

Cithakan:Col-3

Bintang YouTubeEdit

LiyaneEdit

NarniaEdit

Karakter NarniaEdit

Pangonan nang NarniaEdit

Harry PotterEdit

Lain-lainnyaEdit


Wikipedia:Penjalukan artikel/Melengkapi artikel templat

Bertopik kendaraan

en:Template:BMW motorcycles Cithakan:BMW motorcycles en:Template:BMW pre war Cithakan:BMW pre war en:Template:Toyota cars Cithakan:Toyota cars en:Template:Suzuki United States Cithakan:Suzuki cars en:Template:GM Daewoo timeline Cithakan:Daewoo cars en:Template:Honda Cithakan:Honda en:Template:Mitsubishi Motors vehicles Cithakan:Mitsubishi en:Template:CanGG Cithakan:CanGG en:Template:Governors-General of Australia Cithakan:Governors-General of Australia en:Template:Monarchs of Spain Cithakan:Monarchs of Spain en:Template:Presidents of Spain Cithakan:Presidents of Spain en:Template:Monarchs of Denmark Cithakan:Monarchs of Denmark


Kothak Panganggo sing urung ana tulisna baen nangkene.

Urung digaweEdit

Kothak Panganggo bermasalahEdit