Wikipedia:Penjalukan artikel

(Dialihna sekang Wikipedia:Artikel sing dejaluk)
Gtk-redo-ltr.svg WP:NJALUK
Artikel sing dejaluk
Sugeng teka nang kaca penjalukan artikel Wikipedia!

Nang kaca kiye Rika teyeng njaluk digawekna artikel anyar sing durung ana nang Wikipedia basa Banyumasan.

Sedurung Rika njaluk

  • Goleti dhisit. Wikipedia kuwe jembar banget, goleti dhisit nggo mastikna nek artikel sing dejaluk pancen durung ana.
  • Goleti sepisan maning. Nek Wikipedia basa Banyumasan durung nduwe artikel kuwe, Rika teyeng nggoleti nang mesin pencari sing disenengi, terus Rika nidhokna maring kene ben temuane Rika teyeng ditambahna maring Wikipedia. Wikipedia basa sejene ndeyan uwis duwe artikel sing Rika kepengini, nek kaya kuwe, tulung dicantumna versi Wikipedia kuwe mau ben penerjemaeh Wikipedia teyeng nerjemahna kami dapat artikel sing dejaluk kuwe.
  • Kerjakna tugas atawa PR Rika dhewek. Wikipedia dudu panggonan nggo njaluk judul tugas akhir, skripsi, atawa mengerjakna PR-e Rika.
  • Aja dopokan nang kene. Kaca kiye nggo njaluk digawekna artikel. Nek kepengin dopokan apa takon bab artikel atawa Wikipedia, dopokane nang kaca dopokane artikel sing demaksud, atawa nang kaca Dopokan.

Cara njaluk artikel

  • Tulisna penjaluke Rika. Pilih baen subbagian sing pas (misale Budaya) lan tulisna penjaluke Rika nganggo format *[[Jeneng artikel]]. Nek ana, sertakna uga alamat situs liyane sing bisa dadi rujukan nggo gawe artikel mau.
  • Nek sumbere sekang Wikipedia basa sejen. Nek artikel sing dejaluk Rika uwis ana nang Wikipedia basa liyane, weneih pranala maring artikel kuwe mau, nganggo format *[[Jeneng artikel]] ([[:en:Jeneng artikel nang nggon liyane mau]]). Misale, *[[Cosmopolitan (majalah)]] ([[:en:Cosmopolitan (magazine)]]), kuwe hasile: Cosmopolitan (majalah) (en:Cosmopolitan (magazine)).
  • Aja nulis informasi pribadi. Aja nglebokna alamat email, alamat umah, apa maning nomor tilpun.
  • Sing sabar. Artikel sing dejaluk Rika ora bakal langsung metu, tulung sing sabar gole ngenteni jalaran artikel nang Wikipedia tuli digawe nang penyunting sukarela alias ora debayar.

deleng uga:


Agama lan KepercayaanBesut

KristenBesut

PaskahBesut

IslamBesut

BukuBesut

BudayaBesut

Sistem penulisanBesut

Film/SerialBesut

Genre filmBesut

DaftarBesut

Misteri dan alam gaibBesut

Makhluk hidupBesut

HewanBesut

IlmuBesut

AstronomiBesut

BiologiBesut

EkologiBesut

GeologiBesut

MatematikaBesut

EkonomiBesut

KedokteranBesut

THT Kesehatan Ibu & Bayi

HukumBesut

AkuntansiBesut

IndonesiaBesut

Tokoh kelahiran IndonesiaBesut

Tokoh sing wis ana nang Wikipedia basa Inggris, ningen durung ana nang Wikipedia basa Banyumasan.

Keturunan IndonesiaBesut

KendaraanBesut

OlahragaBesut

StadionBesut

OtomotifBesut

Cithakan:Col-3

Kelas-kelas balapanBesut

Tim balap GP2/GP3Besut

Cithakan:Col-3

Tim balap motorBesut

Tim balap IRLBesut

Tim reli WRCBesut

Tim balap NASCARBesut

Cithakan:Col-3

Tim balap lainnyaBesut

PariwisataBesut

Pariwisata di AsiaBesut

PeristiwaBesut

Indonesia

KependudukanBesut

PolitikBesut

PortalBesut

SeniBesut

MusikBesut

AlbumBesut

LaguBesut

Celine DionBesut
Mariah CareyBesut
HeartBesut
Guy SebastianBesut

SelenaBesut

American idolBesut

WikipediaBesut

TokohBesut

Cithakan:Col-3

IndonesiaBesut

Keluarga KeynesBesut

Raja TibetBesut

PetenisBesut

Raja BurmaBesut

PegolfBesut

Pemain sepak bolaBesut

Pemain sepak bola Hong KongBesut

Cithakan:Col-3

Aktor/AktrisBesut

BandBesut

PenyanyiBesut

Ibu lan Bapak Negara FilipinaBesut

Tokoh liyaneBesut

Cithakan:Col-3

Bintang YouTubeBesut

LiyaneBesut

NarniaBesut

Karakter NarniaBesut

Pangonan nang NarniaBesut

Harry PotterBesut

Lain-lainnyaBesut


Wikipedia:Penjalukan artikel/Melengkapi artikel templat

Bertopik kendaraan

en:Template:BMW motorcycles Cithakan:BMW motorcycles en:Template:BMW pre war Cithakan:BMW pre war en:Template:Toyota cars Cithakan:Toyota cars en:Template:Suzuki United States Cithakan:Suzuki cars en:Template:GM Daewoo timeline Cithakan:Daewoo cars en:Template:Honda Cithakan:Honda en:Template:Mitsubishi Motors vehicles Cithakan:Mitsubishi en:Template:CanGG Cithakan:CanGG en:Template:Governors-General of Australia Cithakan:Governors-General of Australia en:Template:Monarchs of Spain Cithakan:Monarchs of Spain en:Template:Presidents of Spain Cithakan:Presidents of Spain en:Template:Monarchs of Denmark Cithakan:Monarchs of Denmark


Kothak Panganggo sing urung ana tulisna baen nangkene.

Urung digaweBesut

Kothak Panganggo bermasalahBesut