Wikipedia:Patroli/Harian

Wikipedia:Patroli/Harian/Pesan Sogna Jenenge ko maring kene angger ko kepenging gabung karo regu patroli. Nggokna inisial Kanggo nandatangani bagian sing wis dipatroli saben dinane. Angger inisial koe wis di gawe nang wong lia, nggo inisial sing anyar lan unik. Catetan nggo pematroli "halaman sing urung dipatroli - per jam":

  • Mulai sekang jam siki. Misale siki jam 16.00, mulai patroli sekang baris 15:00-16:30, angger esih ana wektu, periksa sing sedurunge. (ke atas!).
  • Angger wis rampung patroli sapet esuk, (baik anonim tok, pengguna masuk log, atau lorone), tambahna kode Wikipedia:Patroli/Harian/done nang setiap baris/kolom sing wis dipatroli nganti jam siki; angger sapet siki berarti nganti jam 16:00.
  • .(Kaca-kaca sing ora usah dipatrol :Wikipedia:Kothak Njajal / Kothak Wedhi, Wikipedia:Warung Kopi, lan Wikipedia:Kaca perkenalan).

Daptar PematroliBesut

Daptar sing urung dipatroliBesut

100 Perubahan anonim terakhir sing urung dipatroli
Pratélané cekakan:
D
Besutan Wikidata
A
Suntingan kiye gawé kaca anyar (uga delengen pratélané kaca-kaca anyar)
c
Kiye suntingan cilik
b
Suntingan iki dilakokna déning bot
(±123)
Ukuran owahé kaca mawa ékan bèt
Halaman yang dipantau sementara

26 September 2022