Wikipedia:ProyekWiki Formula Satu

WPF1logo.png
Gtk-redo-ltr.svg PW:F1

Iki ProyekWiki Formula Satu nggo ngembangna artikel balapan Formula Satu.

TujuaneBesut

  1. Ben artikel F1 lewih lengkap (yangapan nggo kategori pembalap lan tim).
  2. Ben senggal lan anyari artikel-artikel hasil balapan Formula Satu sing saiki.

Sing arep dilakukanBesut

  1. Mbeneri (utawa ngelengkapi) artikel sing wis ana, kususe artikel-artikel sing esih stub.
  2. Gawe artikel anyar: pembalap (yang sudah tidak aktif), tim/konstruktor F1, acara grand prix lan sirkuit balapane lan sing paling penting iku gawe artikel hasil lomba.
  3. Nganyari (update) Cithakan:Latest F1GP minimal dina Jumat sedurung ana lomba.
  4. Ngajukna artikel-artikel F1 sing wis apik meng artikel pilihan kaya Schumi, Alonso, lan esih akeh maning.

Cithakan sing arep dienggoBesut

AnggotaBesut

Sing ana minat nggo gabung olih nulis jenenge dewek nang kene