Wikipedia:Artikel pilihan

Lintang iki merlambangaké artikel pilihan ing Wikipedia.
Artikel pilihan yakuwi artikel-artikel paling apik ing Wikipedia, kang ditemtokaké déning komunitas. Sadurungé mlebu jroning daftar iki, artikel-artikel kasebut dipriksa lan dirembug ing Wikipedia:Artikel pilihan/Usul artikel pilihan, kanggo mesthèkaké kaakuratan, kanetralan, jangkep orané, lan gaya panulisan, adhedhasar Wikipedia:Artikel pilihan/Kriteria artikel pilihan.

Artikel kang kasil ngéntukaké status artikel pilihan, bakal diwènèhi tandha gambar lintang (LinkFA-star.png) ing pojok tengen dhuwuré. Saliyané kuwi, yèn sawijining artikel minangka artikel pilihan ing Wikipedia basa liya, bakal diwènèhi tandha lintang ing pranala interwiki, ing sisih kiwa ngisor artikel.

Hapus singgahan

Artikel sing wis dadi artikel pilihanBesut

  1. Mandiraja
  2. Mesjid Agung Purbalingga
  3. Thomas Alva Edison
  4. Tsunami