Asia Timur

Asia Wetan Yakuwe Bagian Kang Benua Asia Iring Wetan, Negara-negara sing ana nang asia wetan yakuwe China, jepang, korea kidul, korea lor, taiwan, hong kong, makau, lan mongolia