Daftar bandar udara nang Indonesia

Kaca kiye isiné daftar bandar udara nang Indonesia karo kode IATA-né, tapi ora kabeh bandara nduweni kode IATA:

InternasionalBesut

SumateraBesut

JawaBesut

Bali lan Nusa TenggaraBesut

KalimantanBesut

SulawesiBesut

MalukuBesut

PapuaBesut

Ket: Bandar udara internasional nduweni 2 jenis penerbangan, yaiku penerbangan internasional lan penerbangan domestik.

DomestikBesut

SumateraBesut

JawaBesut

Bali lan Nusa TenggaraBesut

KalimantanBesut

SulawesiBesut

MalukuBesut

PapuaBesut

Pangkalan militerBesut

Pranala jabaBesut