Tuduhaké menu pokok

PrakataBesut

Gamelan kuwe piranti seperangkat sing dienggo ngiringi lagu utawa tembang. Seperangkat gamelan kuwe akeh wujude uga beda-beda miturut tlatah budayane :

Deleng UgaBesut


Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.