Gamelan

PrakataBesut

Gamelan kuwe piranti seperangkat sing dienggo ngiringi lagu utawa tembang. Seperangkat gamelan kuwe akeh wujude uga beda-beda miturut tlatah budayane :

Deleng UgaBesut