Kesehatan & Kedokteran

PrakataBesut

Nyegah penyakit kuwe lewih apik timbangane ngobati penyakit, kuwe kalimat sing gampang dituturna ning angel dilakoni.

Tenaga MedisBesut

Rumah SakitBesut

AnjuranBesut

Angger kepengin urip sehat, anjuran-anjuran kiye kudu dilakoni, antarane: Olahraga sing teratur, madhang medhang sesuai kebutuhan, terus (aja kelalen) sregep gole ngibadah.


Deleng JugaBesut