Kiwe bisa ateges:

  1. sisih, arah kosokbalèn sekang tengen
  2. Aliran politik sing progresif. Biasané kaum kiri nduwèni haluan paham sing dasare sekang pikirane Karl Marx.
  3. Arah Kulon, nek wong madhep utawa tumuju ngalor.
A right-handed Cartesian coordinate system, nggambarna x (right/tengen-left/kiwe), y (forward/maju-backward/mundur) lan z (up/nduwur-down/ngisor) axes relative to a human being.


Emojione 1F32C.svg
Kaca/Halaman kiyé disambiguasi — isiné navigasi kanggo nuju nang artikel liyané sing mèmper utawa bisa artikel sing mèh padha jenengé. Angger ana pranala tumuju halaman kiyé, apiké Rika/Sira ngleresaké pranala supaya tumuju halaman sing bener (dimaksud).