Luwuk kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Banggai, Sulawesi Tengah, Indonesia.

Luwuk
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Tengah
Kabupaten Banggai
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
101,43 Kilomèter pesagi -
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 11 desa
9 kelurahan


Cithakan:Luwuk, Banggai Cithakan:Kabupaten Banggai