Daptar kabupaten lan kota nang Indonesia

Kaca kiye isine daftar Kabupaten lan Kota nang Indonesia sing dipérang miturut propinsi
(Dialihna sekang Daftar kabupaten lan kota Indonesia)

SumatraBesut

AcehBesut

KabupatenBesut

KotaBesut

  1. Kota Banda Aceh
  2. Kota Langsa
  3. Kota Lhokseumawe
  4. Kota Sabang
  5. Kota Subulussalam


Sumatera UtaraBesut

KabupatenBesut

KotaBesut

  1. Kota Binjai
  2. Kota Gunungsitoli
  3. Kota Medan
  4. Kota Padangsidempuan
  5. Kota Pematangsiantar
  6. Kota Sibolga
  7. Kota Tanjungbalai
  8. Kota Tebingtinggi


Sumatera BaratBesut

KabupatenBesut

KotaBesut

  1. Kota Bukittinggi
  2. Kota Padang
  3. Kota Padangpanjang
  4. Kota Pariaman
  5. Kota Payakumbuh
  6. Kota Sawahlunto
  7. Kota Solok


RiauBesut

KabupatenBesut

  1. Kabupaten Bengkalis
  2. Kabupaten Indragiri Hilir
  3. Kabupaten Indragiri Hulu
  4. Kabupaten Kampar
  5. Kabupaten Kuantan Singingi
  6. Kabupaten Pelalawan
  7. Kabupaten Rokan Hulu
  8. Kabupaten Rokan Hilir
  9. Kabupaten Siak
  10. Kabupaten Kepulauan Meranti

KotaBesut

  1. Kota Dumai
  2. Kota Pekanbaru


JambiBesut

KabupatenBesut

  1. Kabupaten Batanghari
  2. Kabupaten Bungo
  3. Kabupaten Kerinci
  4. Kabupaten Merangin
  5. Kabupaten Muaro Jambi
  6. Kabupaten Sarolangun
  7. Kabupaten Tanjung Jabung Kulon
  8. Kabupaten Tanjung Jabung Wétan
  9. Kabupaten Tebo

KotaBesut

  1. Kota Jambi
  2. Kota Sungai Penuh


Sumatera SelatanBesut

KabupatenBesut

  1. Kabupaten Banyuasin
  2. Kabupaten Empat Lawang
  3. Kabupaten Lahat
  4. Kabupaten Muara Enim
  5. Kabupaten Musi Banyuasin
  6. Kabupaten Musi Rawas
  7. Kabupaten Ogan Ilir
  8. Kabupaten Ogan Komering Ilir
  9. Kabupaten Ogan Komering Ulu
  10. Kabupaten Ogan Komering Ulu Selatan
  11. Kabupaten Ogan Komering Ulu Timur

KotaBesut

  1. Kota Lubuklinggau
  2. Kota Pagar Alam
  3. Kota Palembang
  4. Kota Prabumulih


BengkuluBesut

KabupatenBesut

  1. Kabupaten Bengkulu Selatan
  2. Kabupaten Bengkulu Tengah
  3. Kabupaten Bengkulu Utara
  4. Kabupaten Kaur
  5. Kabupaten Kepahiang
  6. Kabupaten Lebong
  7. Kabupaten Muko-Muko
  8. Kabupaten Rejang Lebong
  9. Kabupaten Seluma

KotaBesut

  1. Kota Bengkulu


LampungBesut

KabupatenBesut

  1. Kabupaten Lampung Barat
  2. Kabupaten Lampung Selatan
  3. Kabupaten Lampung Tengah
  4. Kabupaten Lampung Timur
  5. Kabupaten Lampung Utara
  6. Kabupaten Mesuji
  7. Kabupaten:Pesawaran
  8. Kabupaten:Pringsewu
  9. Kabupaten Tanggamus
  10. Kabupaten Tulang Bawang
  11. Kabupaten Tulang Bawang Barat
  12. Kabupaten Way Kanan

KotaBesut

  1. Kota Bandar Lampung
  2. Kota Metro


Kepulauan Bangka-BelitungBesut

KabupatenBesut

  1. Kabupaten Bangka
  2. Kabupaten Bangka Barat
  3. Kabupaten Bangka Selatan
  4. Kabupaten Bangka Tengah
  5. Kabupaten Belitung
  6. Kabupaten Belitung Timur

KotaBesut

  1. Kota Pangkalpinang


Kepulauan RiauBesut

KabupatenBesut

  1. Kabupaten Kapuloan Anambas
  2. Kabupaten Bintan
  3. Kabupaten Karimun
  4. Kabupaten Lingga
  5. Kabupaten Natuna

KotaBesut

  1. Kota Batam
  2. Kota Tanjungpinang


JawaBesut

BantenBesut

KabupatenBesut

  1. Kabupaten Lebak
  2. Kabupaten Pandeglang
  3. Kabupaten Serang
  4. Kabupaten Tangerang

KotaBesut

  1. Kota Cilegon
  2. Kota Serang
  3. Kota Tangerang
  4. Kota Tangerang Selatan


JakartaBesut

KabupatenBesut

  1. Kabupaten Administrasi Kepulauan Seribu

KotaBesut

  1. Kota Administrasi Jakarta Barat
  2. Kota Administrasi Jakarta Pusat
  3. Kota Administrasi Jakarta Selatan
  4. Kota Administrasi Jakarta Timur
  5. Kota Administrasi Jakarta Utara


Jawa BaratBesut

KabupatenBesut

KotaBesut

  1. Kota Bandung
  2. Kota Banjar
  3. Kota Bekasi
  4. Kota Bogor
  5. Kota Cimahi
  6. Kota Cirebon
  7. Kota Depok
  8. Kota Sukabumi
  9. Kota Tasikmalaya


Jawa TengahBesut

KabupatenBesut

KotaBesut

  1. Kota Magelang
  2. Kota Pekalongan
  3. Kota Salatiga
  4. Kota Semarang
  5. Kota Surakarta
  6. Kota Tegal


YogyakartaBesut

No. Kabupaten/Kota Ibu kota
1 Kabupaten Bantul Bantul
2 Kabupaten Gunung Kidul Wonosari
3 Kabupaten Kulon Progo Wates
4 Kabupaten Sleman Sleman
5 Kota Yogyakarta -

Jawa TimurBesut

KabupatenBesut

KotaBesut

  1. Kota Surabaya
  2. Kota Batu
  3. Kota Blitar
  4. Kota Kediri
  5. Kota Madiun
  6. Kota Malang
  7. Kota Mojokerto
  8. Kota Pasuruan
  9. Kota Probolinggo


Nusa TenggaraBesut

KalimantanBesut

Kalimantan BaratBesut

KabupatenBesut

  1. Kabupaten Bengkayang, ibukotane nang Bengkayang
  2. Kabupaten Kapuas Hulu, ibukotane nang Putussibau
  3. Kabupaten Kayong Lor, ibukotane nang Sukadana
  4. Kabupaten Ketapang, ibukotane nang Ketapang
  5. Kabupaten Kubu Raya, ibukotane nang Sungai Raya
  6. Kabupaten Landak, ibukotane nang Ngabang
  7. Kabupaten Melawi, ibukotane nang Nanga Pinoh
  8. Kabupaten Pontianak, ibukotane nang Mempawah
  9. Kabupaten Sambas, ibukotane nang Sambas
  10. Kabupaten Sanggau, ibukotane nang Sanggau
  11. Kabupaten Sekadau, ibukotane nang Sekadau
  12. Kabupaten Sintang, ibukotane nang Sintang

KotaBesut

  1. Kota Pontianak
  2. Kota Singkawang


Kalimantan TengahBesut

KabupatenBesut

KotaBesut

  1. Kota Palangka Raya


Kalimantan SelatanBesut

KabupatenBesut

KotaBesut

  1. Kota Banjarbaru
  2. Kota Banjarmasin


Kalimantan TimurBesut

KabupatenBesut

  1. Kabupaten Berau
  2. Kabupaten Bulungan
  3. Kabupaten Kutai Barat
  4. Kabupaten Kutai Kartanegara
  5. Kabupaten Kutai Timur
  6. Kabupaten Malinau
  7. Kabupaten Nunukan
  8. Kabupaten Paser
  9. Kabupaten Penajam Paser Utara
  10. Kabupaten Tana Tidung

KotaBesut

  1. Kota Balikpapan
  2. Kota Bontang
  3. Kota Samarinda
  4. Kota Tarakan


SulawesiBesut

Sulawesi UtaraBesut

KabupatenBesut

  1. Kabupaten Bolaang Mongondow
  2. Kabupaten Bolaang Mongondow Selatan
  3. Kabupaten Bolaang Mongondow Timur
  4. Kabupaten Bolaang Mongondow Utara
  5. Kabupaten Kepulauan Sangihe
  6. Kabupaten Kepulauan Siau Tagulandang Biaro
  7. Kabupaten Kepulauan Talaud
  8. Kabupaten Minahasa
  9. Kabupaten Minahasa Selatan
  10. Kabupaten Minahasa Tenggara
  11. Kabupaten Minahasa Utara


KotaBesut

  1. Kota Bitung
  2. Kota Kotamobagu
  3. Kota Manado
  4. Kota Tomohon


Sulawesi TengahBesut

KabupatenBesut

  1. Kabupaten Banggai
  2. Kabupaten Banggai Kepulauan
  3. Kabupaten Buol
  4. Kabupaten Donggala
  5. Kabupaten Morowali
  6. Kabupaten Parigi Moutong
  7. Kabupaten Poso
  8. Kabupaten Tojo Una-Una
  9. Kabupaten Toli-Toli
  10. Kabupaten Sigi

KotaBesut

  1. Kota Palu


Sulawesi SelatanBesut

KabupatenBesut

KotaBesut

  1. Kota Makassar (gemiyen Ujungpandang)
  2. Kota Pare-Pare
  3. Kota Palopo


Sulawesi TenggaraBesut

KabupatenBesut

  1. Kabupaten Bombana
  2. Kabupaten Buton
  3. Kabupaten Buton Utara
  4. Kabupaten Kolaka
  5. Kabupaten Kolaka Utara
  6. Kabupaten Konawe
  7. Kabupaten Konawe Selatan
  8. Kabupaten Konawe Utara
  9. Kabupaten Muna
  10. Kabupaten Wakatobi


KotaBesut

  1. Kota Bau-Bau
  2. Kota Kendari


GorontaloBesut

KabupatenBesut

  1. Kabupaten Boalemo
  2. Kabupaten Bone Bolango
  3. Kabupaten Gorontalo
  4. Kabupaten Gorontalo Utara
  5. Kabupaten Pohuwato

KotaBesut

  1. Kota Gorontalo


Sulawesi BaratBesut

KabupatenBesut

  1. Kabupaten Majene
  2. Kabupaten Mamuju
  3. Kabupaten Mamuju Lor
  4. Kabupaten Mamasa
  5. Kabupaten Polewali Mandar


MalukuBesut

PapuaBesut