Tuduhaké menu pokok

Gunung Merapi kuwe salah siji gunung berapi nang provinsi Jawa Tengah sing esih aktif banget ngantek siki. Kawit taun 1548, gunung kiye wis meletus ping 68. Gunung kiya anane nang sisi lor kota Yogyakarta, jarak sekang kota kiye pancen pedhek.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.