Béda antarané révisi "1968"

20 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
bot Menambah: ne:१९६८
c (bot Menambah: ml:1968)
c (bot Menambah: ne:१९६८)
[[nap:1968]]
[[nds:1968]]
[[ne:१९६८]]
[[new:ई सं १९६८]]
[[nl:1968]]
15.464

besutan