Béda antarané révisi "Wikipedia:Kawicaksanan kanggo mbusak kaca"

c
trying not to list this page on http://toolserver.org/~erwin85/delete.php
c (trying not to list this page on http://toolserver.org/~erwin85/delete.php)
 
== Cithakan ==
Cithakan sing dienggo: <nowiki>{{</nowiki><nowiki>delete}}</nowiki>.
 
Kanthi panjenengan sampun nulis cithakan iki ning dhuwure artikel sing arep dimbusak, panjenengan bakal mirsani:
{{<nowiki></nowiki>delete|kat=no}}
 
== Deleng uga ==