chaus
Informasi Babel Panganggo
zh-N 中文是这位用户的母语
jv-x-bms-0 Panganggo kiye ora bisa basa Banyumasan (utawa angèl banget mangertèni).
en-1 This user has basic knowledge of English.
ja-1 この利用者は初級日本語ができます。
lzh-2 此君有志文言也。
yue-1 呢位用戶有基本廣東話知識。
Panganggo miturut basa