Informasi Babel Panganggo
de-N Dieser Benutzer spricht Deutsch als Muttersprache.
en-4 This user has near native speaker knowledge of English.
jv-x-bms-0 Panganggo kiye ora bisa basa Banyumasan (utawa angèl banget mangertèni).
Panganggo miturut basa
Crystal Clear action run.png HiW-Bot (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng Hedwig in Washington (dopokan karo sing duwe).

Kiye dudu panganggo siluman.
Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.