Informasi Babel Panganggo
jv-x-bms-0 Panganggo kiye ora bisa basa Banyumasan (utawa angèl banget mangertèni).
de-N Dieser Benutzer spricht Deutsch als Muttersprache.
en-3 This user has advanced knowledge of English.
Panganggo miturut basa
Crystal Clear action run.png PixelBot (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng Pixelfire (dopokan karo sing duwe).

Kiye dudu panganggo siluman.
Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.